Verjaardagspakket voordeel

123,97

1 dag 

Excl. BTW

150,00

1 dag

excl. BTW

Verjaardagspakket voordeel discountoverlay
>
  • Verjaardagspakket voordeel
  • Verjaardagspakket voordeel
  • Verjaardagspakket voordeel
<

Producten in pakket

1x
Ringwerpen clown
Ringwerpen clown
1x
Oudhollands Bibberspiraal huren
Oudhollands Bibberspiraal huren

Omschrijving

Alles voor een compleet kinderfeestje, met het verjaardagspakket haalt u in een keer een compleet feest in huis

Pakket bestaat uit:

  • Springkussen circus 4x3m
  • Vier op een rij XL
  • Ringwerpen clown
  • Limonade koe
  • Spiraal

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit pakket zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van het pakket kan de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend. Als u het pakket voor een zaterdag huurt dan kunt u het springkussen zowel op zondagmiddag als maandagochtend weer inleveren. Bij afhalen van een bestelling hanteren wij een borg van 100 euro (per afhaalopdracht). Welke u uiteraard weer retour krijgt. 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit pakket ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij uitladen, locatie wijzen, kussen(s) helpen uitvouwen, stroompunten wijzen, hulp bij afbouwen en inladen).
Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Begeleiding

Als u een spring- of spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt SensationAir zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Extra Productopties

14,46

1 dag

Excl. BTW

17,50

1 dag

excl. BTW

Valmatten om voor een springkussen of stormbaan te leggen.
Een beoordeling toevoegen