Tafelvoetbal

82,64

1 dag 

Excl. BTW

99,99

1 dag

excl. BTW

Tafelvoetbal
>
  • Tafelvoetbal
<

Producteigenschappen

Lengte
135cm
Breedte
77cm
Hoogte
90cm
Gewicht
75kg

Omschrijving

Relatief goedkope en succesvolle toevoeging op uw evenement

√ Grote aantrekkingskracht op iedereen

√ Roept veel strijd en fanatisme op

√ Een professionele voetbaltafel voor evenementen. Niet geschikt voor buitengebruik

 

Dit product is alleen voor gebruik op een begaande vloer. Wij als bedrijf tillen onze speeltafels niet naar boven op naar beneden. 

 

Deze speeltafel is alleen door ons te laten bezorgen. 

De standaard transportkosten zijn 50,- Buiten een bepaalde straal wordt dit bedrag per kilometer hoger. Als u uw postcode invult in de winkelwagen dan zal het systeem direct voor u weergeven wat de totale bezorgkosten zullen zijn. 

 

Begeleiding

Als u een speelattractie van ons huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Mochten er schade/verlies aan onze speelattracties komen dan is de huurder daar zelf verantwoordelijk voor. 

Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt SensationAir zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

 

 

 

 

Een beoordeling toevoegen