Springkussen Koe Super

103,30

1 dag 

Excl. BTW

124,99

1 dag

excl. BTW

Springkussen Koe Super
>
  • Springkussen Koe Super
  • Springkussen Koe Super
  • Springkussen Koe Super
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
5,2x6,5x5m
Aantal gebruikers
12
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
1100 watt (6,9 AMP)
Overdekt
Ja
Gewicht
143kg
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Bij uitstek geschikt voor grote evenementen

√ Overdekt (let op, niet waterdicht)

√ Te vervoeren met een aanhanger of busje

√ Geschikt voor groepen van ongeveer 14-18 kinderen

√ Hoog opvallend kussen en met hoge gebruikerscapaciteit; ideaal voor evenementen

 

Een enorm kussen, dat is ons springkussen Koetje Super. Dit springkussen is maar liefst 5,2 bij 6,5 meter en ruim 5 meter hoog. Dit springkussen is samen met onze Helikopter het grootste kussen uit ons assortiment. Door de grootte en de hoge capaciteit is het geschikt voor grote evenementen waar veel kinderen aanwezig zijn.

Het Koetje springkussen is een van de bekendste springkussens in Nederland. Vaak in het standaard formaat voor 10 kinderen. Met deze megauitvoering herhaalt u dus een zeer herkenbaar kussen naar uw evenement.

Qua transport is dit springkussen een zware jongen (180 kilo). Het past meestal net in een stationwagen of MPV, maar door het gewicht is deze er erg moeilijk in en uit te krijgen. Wij adviseren daarom een busje of aanhanger voor vervoer. Uiteraard kunt u het kussen ook door ons laten bezorgen. 

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. U kunt bij het afronden van de bestelling kiezen voor een schade afkoop (€5,50), annulering afkoop (10% van het bedrag) of schoonmaak kosten (10% van het bedrag). 

Dit springkussen past in de meeste auto’s met de achterbanken plat.


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit kussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.  Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Dit kunt u aanvinken bij het afronden van de bestelling.


Begeleiding

Als u een spring- of spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt SensationAir zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Extra Productopties

14,46

1 dag

Excl. BTW

17,50

1 dag

excl. BTW

Valmatten om voor een springkussen of stormbaan te leggen.
Een beoordeling toevoegen