Springkussen Clownvis Multifun Standaard

103,30

1 dag 

Excl. BTW

124,99

1 dag

excl. BTW

Springkussen Clownvis Multifun Standaard
>
  • Springkussen Clownvis Multifun Standaard
  • Springkussen Clownvis Multifun Standaard
  • Springkussen Clownvis Multifun Standaard
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
5,2x6,9x4,3m
Aantal gebruikers
8
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
1100 watt (6,9 AMP)
Overdekt
Ja
Gewicht
120kg
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Méér dan springen; spelen, springen en glijden in de onderwaterwereld

√ Overdekt (let op, niet waterdicht)

√ Te vervoeren met een aanhanger of busje

√ Geschikt voor groepen van ongeveer 10 tot 12 kinderen

√ Zeer uitgebreid met een glijbaan en obstakels in het kussen

Een springkussen wat uitdaagt. Dat is een multifun. Deze clownvis multifun is uitgerust met glijbaan en diverse speelobjecten/obstakels op het springvlak. Al deze extra's maken het springkussen uitdagend voor meerdere leeftijden. Op dit kussen kan je niet alleen lekker springen, maar je kan ook op de vis gaan zitten en dansen rondom de andere obstakels. 

Qua transport is dit springusssen wat groter. Het past wel in de meeste MPV's of stationwagens met de bank plat, maar erg ruim is het niet. Beter is een busje of een aanhangwagen. Uiteraard kunt u het ook door ons laten bezorgen.

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. U kunt bij het afronden van de bestelling kiezen voor een schade afkoop (€5,50), annulering afkoop (10% van het bedrag) of schoonmaak kosten (10% van het bedrag). 

Dit springkussen past in de meeste auto’s met de achterbanken plat.


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit kussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.  Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Dit kunt u aanvinken bij het afronden van de bestelling.


Begeleiding

Als u een spring- of spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt SensationAir zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Extra Productopties

14,46

1 dag

Excl. BTW

17,50

1 dag

excl. BTW

Valmatten om voor een springkussen of stormbaan te leggen.
Een beoordeling toevoegen