Opblaasbare Abraham

24,79

1 dag 

Excl. BTW

30,00

1 dag

excl. BTW

Opblaasbare Abraham
>
  • Opblaasbare Abraham
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
3m H
Hoogte
380 watt
Gewicht
10kg

Omschrijving

De meest herkenbare Abraham pop in Nederland

√ Model gaat al jaren mee, voor iedereen op slag herkenbaar

√ Maar liefst 3 meter hoog

√ Te vervoeren met iedere personenauto

√ Met 2 personen binnen 5 minuten op te zetten.Dit model abraham is het bekendste model van Nederland. De klassieke abraham met wandelstok was een van de eerste Abraham poppen in Nederland en is ook nu nog een veelgevraagd model. Misschien niet zo modern in uitstraling als onze andere Abrahampoppen maar desalniettemin herkenbaar voor iedereen! 

Deze opblaasbare Abraham pop is 3 meter hoog en ontgaat daardoor helemaal niemand. De klassieke Abraham pop met stok en stropdas. Deze opblaasbare reus ontgaat werkelijk helemaal niemand en is dan ook van ver te zien. Niemand zal de verjaardag van de Abraham missen! De Abraham is zeer eenvoudig op te zetten. U steekt de stekker van de blower in het stopcontact en binnen enkele minuten staat deze kanjer overeind. De Abraham wordt geleverd inclusief blower, haringen en opzetbeschrijving.

U huurt een Abraham opblaasfiguur voor 3 dagen:
Dag 1: Ophalen (na 19.00 uur, eerder mogelijk indien beschikbaar)
Dag 2: Plaatsing van de figuur op de bestemde plek
Dag 3: Terugbrengen (voor 19.00 uur)
(tijden zijn richttijden, overleg is uiteraard altijd mogelijk)


Zelf bij ons afhalen

U kunt deze pop zelf bij ons afhalen en weer inleveren. U kunt bij het afronden van de bestelling kiezen voor een schade afkoop (€5,50), annulering afkoop (10% van het bedrag) of schoonmaakkosten (10% van het bedrag). 

Deze pop past in de meeste auto’s met de achterbanken plat.

 

Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u deze pop ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.  Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Dit kunt u aanvinken bij het afronden van de bestelling.Begeleiding

Als u een pop huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt SensationAir zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuur beurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.


Een beoordeling toevoegen