Ooievaar met Baby

24,79

1 dag 

Excl. BTW

30,00

1 dag

incl. BTW

Ooievaar met Baby
>
  • Ooievaar met Baby
  • Ooievaar met Baby
  • Ooievaar met Baby
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
1x1,5x3m
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
330 watt
Transportmaat
Sporttas
Gewicht
10kg

Omschrijving

Ooievaar met baby - Deze opblaasbare ooievaar met baby in de snavel is een uniek opblaasbaar geboorteobject. SensationAir Amersfoort is het een van de weinige verhuurbedrijven die een aantal van deze figuren in haar assortiment heeft. Dit maakt van deze ooievaar met baby een gewild geboorte object. Deze ooievaar is 3 meter hoog en de baby in de doek wordt ondersteund door een doorzichtige pilaar. 


Eigenlijk is deze ooievaar dus een opblaasbare uitvoering van het traditionele geboortebord van de ooievaar met baby in een doek. Met het huren van dit figuur haalt u dus een herkenbaar maar vooral ook origineel 'geboortebord' in uw tuin. 

Na de geboorte heeft u natuurlijk meerdere dagen visite en u wilt al die visite natuurlijk laten zien dat de baby geboren is. Daarom huurt u bij ons een geboortefiguur een hele week voor een leuke aanbieding!


Wij begrijpen natuurlijk dat u een geboortefiguur niet van te voren kunt reserveren, want de baby houdt zich toch niet aan de planning... Wij hebben meerdere geboortefiguren op voorraad dus er is altijd wel iets beschikbaar. Wij adviseren u daarom gewoon te bellen zodra de baby geboren is. In de meeste gevallen kunt u het dan direct komen halen. Wilt u het geboortefiguur laten bezorgen, vaak kunnen wij dan binnen en half uur van onze vestiging wegrijden (uitzonderingen daargelaten). 


Als je vragen hebt over één van onze spellen, springkussens, versnaperingen of de feestelijke accessoires die wij in ons bezit hebben, klik dan hier voor onze contact gegevens en bel of stuur een e-mail naar ons met uw vraag.

 

Een beoordeling toevoegen