Basketbalspel

61,98

1 dag 

Excl. BTW

75,00

1 dag

excl. BTW

Basketbalspel
>
  • Basketbalspel
  • Basketbalspel
  • Basketbalspel
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
3,5x3,6x5,2m
Aantal gebruikers
onbeperkt
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
1100 watt (6,9 AMP)
Overdekt
Nee
Gewicht
80kg
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden

Omschrijving

Grote opvallende attractie

√ Trekt meteen de aandacht

√ Een uitdaging voor iedereen


Het oud hollandse spel “mandje gooien”, maar dan héél erg groot. Deze grote basketbalattractie is lekker hoog en daardoor zeer uitdagend. Dit spel is op verschillende manieren te spelen. Bijvoorbeeld met drie spelers tegelijk: wie gooit de meeste ballen door zijn basket, of als zeskampspel: welk team gooit binnen een bepaalde tijd de meeste ballen door een van de drie mandjes. Door zijn grote omvang valt dit basketbal spel goed op en is daardoor ook goed in te zetten op markten en braderieën, of op de open dag van uw basketbalvereniging.

Dit basketbalspel is eenvoudig op te zetten met de meegeleverde blower. Wilt u dit spel zelf op komen halen? Houdt dan rekening met voldoende ruimte in uw auto, liefst een stationwagon. Uiteraard kunt u dit basketbalspel ook door ons laten bezorgen en opzetten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. U kunt bij het afronden van de bestelling kiezen voor een schade afkoop (€5,50), annulering afkoop (10% van het bedrag) of schoonmaakkosten (10% van het bedrag). 

Dit springkussen past in de meeste auto’s met de achterbanken plat.

 

Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit springkussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.  Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Dit kunt u aanvinken bij het afronden van de bestelling.Begeleiding

Als u een spring- of spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt SensationAir zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuur beurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

 

Een beoordeling toevoegen